Nuohoojat

Kenenkäs poikia sitä..?

pikimusta-tiia

Tiia

Tiia opiskeli ensin tradenomiksi, ja lähti opiskelemaan nuohoojaksi vuonna 2012. Espoossa Tiia on kiertänyt vuodesta 2015 saakka, ja vastaa lisäksi hormikuvauksista ja kuntotarkastuksista koko Uudenmaan alueella. Sydäntä lähellä ovat sekä luonnonvaraiset eläimet että lemmikit, ja Tiialla onkin muutamia ässiä hihassa, jos piipuista on kaivettava eläviä lintuja tai muita kutsumattomia vieraita. Vapaa-aikaan kuuluu mm. remonttihommat.

Nuohousalueet: Espoo

p. 040-662 5505

9A7A5463

Mika

Vihdistä lähtöisin oleva Mika vietti välissä muutaman vuoden Kuusamon seudulla, jossa valmistui nuohoojaksi vuonna 2017. Kuusamonvuosien jälkeen kotiseutu alkoi taas kutsua, ja Vihdistä löytyi koti. Palattuaan Mika liittyi Pikimustan porukkaan, ja vastaa nyt Vihdin ja ympäryskuntien nuohouksista. Vapaa-ajalla Mika liikkuu luonnossa ja mökkeilee. 

Nuohousalueet: Vihti, Lohja, Veikkola, Karkkila, Siuntio 

p. 040-525 9499

9A7A5467

Miika

Alkuperäiseltä koulutukseltaan Miika on puuartesaani, ja kiinnostuksenkohteita työn ulkopuolella ovat mm. arkkitehtuuri, huonekalut ja design. Hän tunnustautuu myös polkupyöräharrastajaksi. Kotoa Sipoon suunnalta löytyy myös koira, joten Miika tulee hyvin toimeen hännänheiluttajien kanssa. Ulkomailla vietettyjen vuosien ansiosta palvelu on sujuvaa myös englanniksi.

Nuohousalueet: Vantaa, Helsinki, Kerava, Sipoo, Porvoo

p. 040-669 1717

heini

Heini

Heini asuu Espoon Olarissa, ja nuohoaa pääsääntöisesti Espoon alueella. Heinin elämään on liikuntaharrastusten lisäksi kuulunut reppureissailu ympäri maailmaa, mutta tällä hetkellä vapaa-aikaa säätelee kultaisennoutajan pentu Doris.

Nuohousalueet: Espoo + muut alueet

p. 040-773 8855