Nuohoojat

Kenenkäs poikia sitä..?

pikimusta-tiia

Nuohoojamestari Tiia

Tiia opiskeli ensin tradenomiksi, ja sen jälkeen vuonna 2012 nuohoojaksi. Nuohousalan yrittäjänä Tiia on toiminut vuodesta 2016 saakka, ja vastaa hormikuvauksista ja kuntotarkastuksista koko Uudenmaan alueella. Sydäntä lähellä ovat sekä luonnonvaraiset eläimet että lemmikit, ja Tiialla onkin muutamia ässiä hihassa, jos piipuista on kaivettava eläviä lintuja tai muita kutsumattomia vieraita. Vapaa-aikaan kuuluu mm. remonttihommat.

Nuohousalueet: Vihti, Lohja, Espoo

p. 040-662 5505

9A7A5467

nuohooja Miika

Alkuperäiseltä koulutukseltaan Miika on puuartesaani, ja kiinnostuksenkohteita työn ulkopuolella ovat mm. arkkitehtuuri, huonekalut ja design. Hän tunnustautuu myös polkupyöräharrastajaksi. Kotoa Sipoon suunnalta löytyy myös koira, joten Miika tulee hyvin toimeen hännänheiluttajien kanssa. Ulkomailla vietettyjen vuosien ansiosta palvelu on sujuvaa myös englanniksi.

Nuohousalueet: Vantaa, Helsinki, Kerava, Sipoo, Porvoo

p. 040-669 1717

heini

nuohooja Heini

Heini asuu Espoossa, ja nuohoaa pääsääntöisesti Espoon alueella. Heinin elämään on liikuntaharrastusten lisäksi kuulunut reppureissailu ympäri maailmaa, mutta tällä hetkellä vapaa-aikaa säätelee kultaisennoutajan pentu Doris.

Nuohousalueet: Espoo

p. 040-773 8855