Ajankohtaista

Meillä tapahtuu

15.9.2022
Uusia palveluita
Jatkossa palveluvalikoimaamme kuuluu myös kattavat hormin ja tulisijan kuntokartoitukset  alan uusinta teknologiaa käyttäen. Tilauksesta teemme hormi- ja tulisijakuvaukset, tiiveysmittaukset ja lämpökameratarkastukset käyttötesteineen pk-seudulla ja ympäristökunnissa.

1.9.2022
Toiminta-alue laajenee Veikkolaan, Lohjalle ja Porvooseen   

20.5.2022
Toiminta-alue laajenee Vihtiin lisävahvistusten myötä
Nuohooja Mika Lehto aloittaa riveissämme, ja hoitaa jatkossa muiden alueiden ohella Vihdin alueen nuohouksia. 

10.4.2022
Laajennuksia ajanvaraukseen
Nettisivujen kautta onnistuu nyt ajanvaraus lähes koko Espoon ja Vantaan alueelle riippumatta alueellisesta nuohouskierroksesta. Vakiasiakkaita muistutetaan edelleen nuohouksesta sovitusti vuosittain kuten edelleenkin, jolloin nuohouksesta ei peritä matkakuluja. 

15.3.2022
Opiskelija Miika liittyy joukkoon
Toistaiseksi mukana kulkee myös nuohoojaopiskelija Miika, jonka esittelemme sivuilla myöhemmin paremmin.

29.11.2021
Nimi muuttui
Yhtiömuodon muututtua muuttui nimikin. Alkuosa tippui pois, ja jatkossa toimimme ytimekkäästi nimellä Pikimusta Oy.

3.2.2021
Nuohouksissa ruuhkaa
Nuohoukset ovat päässeet ruuhkautumaan henkilöstövajeen ja koronasulkujen vuoksi. Valitettavasti en tällä hetkellä pysty vastaamaan kaikkiin saapuviin puheluihin, enkä ottamaan uusia asiakkaita nuohouskierroksen ulkopuolisilta alueilta. Akuutissa jo sovittuun nuohoukseen tai hätätilanteeseen liittyvässä asiassa minut tavoittaa helpoiten tekstiviestillä. Pahoittelen huonoa tavoitettavuutta!

21.11.2017
Piirinuohous loppuu Espoossa, Vihdissä ja Helsingissä 1.1.2018

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos on päättänyt, että piirinuohousjärjestelmästä luovutaan Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen alueella vuoden 2018 alussa. Nuohous järjestetään 1.1.2018 alkaen sopimusperusteisesti eli kuntalaisen ja nuohousyrittäjän välisellä sopimisella. Tähän saakka piirinuohooja on ottanut yhteyttä asiakkaaseen, tarjoten nuohousaikaa alueittain oman työsuunnitelmansa mukaisesti. Jatkossa asiakkaan tulee itse valita ja tilata nuohousyrittäjä paikalle. Nuohoojat voivat oman valintansa mukaan jatkossakin muistuttaa asiakasta vuoden välein nuohouksesta, asiakkaan ja yrittäjän keskenään sopimalla tavalla tai esimerkiksi muistutuslappuja alueittain jakamalla.

Nuohoojalla tulee jatkossakin olla tutkinto, ja vakituisen asuinkiinteistön omistajan velvoite huolehtia vuosittaisesta nuohouksesta säilyy entisellään. Myös kiinteistön omistajan velvoite huolehtia tikkaiden ja katon turvavarusteiden kunnosta säilyy. Vapaa-ajan asunnot on nuohoutettava jatkossakin kolmen vuoden välein. Myös nuohouksen hintasääntely loppuu, eli nuohouksen hinta on jatkossa sovittavissa nuohouksen tilaajan ja nuohoojan välillä.