Työpaikat

Tulepa mulle työkaveriksi

Onko mieli mustana? Hienoa, niin täälläkin!
Ja tutkintokin suoritettu? Tulepa mulle työkaveriksi!

Meillä on sellainen ajatus työnteosta, että töihin lähtemisen pitää tuntua mukavalta. Likaista ja raskasta työtä on leppoisampi tehdä, kun työvälineet ovat hyvät ja korvaus menetetystä vapaa-ajasta tuntuu reilulta. Työajat ja työtahti neuvotellaan elämäntilanteesi ja toiveidesi mukaan, koska meillä uskotaan, että joustavuus ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön pitää sutarin hyväntuulisena. Kalenteri täyttyy firman puolesta, joten et joudu palkatta koohottamaan pitkin kyliä jakamassa mainoslappuja kiiinnijäätyneisiin postilaatikoihin kuten perinteisesti alalla on ollut tapana. Pääasiassa etsinnässä on tekijöitä Espoon ja Vantaan alueille, mutta myös muut isommat paikkakunnat ovat mahdollisesti neuvoteltavissa.

On meillä vaatimuksiakin. Ihan listaksi asti.  

  • Suoritettu nuohoojan tutkinto
  • Meillä ollaan vahvasti nykyajassa kiinni. Kynät on heitetty taskusta mäkeen jo vuosia sitten, eikä meillä tuherreta nokisia paperikuitteja, mikä säästää aikaa oikealle työlle. Avoin suhtautuminen nykyteknologian käyttöön on siis perusvaatimus, jotta meillä voi työskennellä. Sovellukset ovat kuitenkin helppokäyttöisiä.
  • Ei meillä mikään ihmemies tarvitse olla, mutta tavallinen hyvä kunto on aivan välttämätön jokapäiväisessä työssä.
  • Oot kiva tyyppi. Eikä huumorintajustakaan ole haittaa kun rassaat tukkeutunutta öljykattilaa paahteisessa pannuhuoneessa neljättä tuntia.

Edut

  • Mukava ja laadukas auto lisävarustein
  • Uudet työkalut toiveidesi mukaan
  • Laadukkaat työvaatteet

Jos tulevaisuus alkaa näyttää pikimustalta, niin soittele  ja tuu jutulle!

Aliurakointisopimuskin on mahdollinen.

Tiia, p. 0408668663